Fes clic per anar a google maps

Carrer del Pi 6, 08002 Barcelona


Nosaltres

Després de viure un dels dies més bonics, i a la vegada, més tristos de les nostres vides, vàrem començar aquest projecte solidari.
L’1 d”Octubre de 2017 va ser un punt d’inflexió, que ens va enfortir i ens va tornar a demostrar que el nostre poble és impressionant. Un poble unit, democràtic i decidit a afrontar el seu propi futur.

Avui

després de viure situacions inversemblants, empresonaments i violència, seguim ferms cap al nostre objectiu. Per això, hem treballat molt dur per poder fer un pas més enllà i obrir la nostra botiga solidària al Carrer del Pi 6, Barcelona.
Seguim junts el nostre camí cap a la llibertat.
Salut i república!

Subscriu-t’hi i rebràs codis descompte, regals i novetats

* camp obligatori

Urnes del Referendum utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb vostè i per comunicar actualitzacions i màrqueting.

Podeu canviar d’opinió en qualsevol moment si feu clic a l’enllaç de cancel·lació al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic nostre que rebi o contacteu-nos a urnesdelreferendum@gmail.com. Tractarem la vostra informació amb respecte. Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, visiteu el nostre lloc web. En fer clic a continuació, accepteu que podrem processar la vostra informació d’acord amb aquests termes.

Send this to a friend