Enviaments 48/72h | Pagament segur

Condicions de compra

Comprar

Podràs comprar sense necessitat de registrar-te, simplement amb el nom i les dades d’enviament n’hi ha prou.
L’enviament pactat amb l’agència de missatgeria es de 24 hores a Catalunya i la resta de la península, i urnespelreferendum.cat no es fa responsable d’una mala gestió per part de l’empresa logística.

Formes de pagament

Acceptem una forma de pagament:

  • Pagament amb targeta de crèdit o dèbit.

El pagament amb targeta de crèdit o dèbit és completament segur, doncs es realitzarà mitjançant la plataforma de pagament STRIPE.

Enviaments

Els enviaments seran 24 hores i es podràn demorar fins a 72 (dies hàbils i laborables Dilluns-Divendres) i es realitzaran amb l’agència ASM.
El cost de l’enviament és de 4,95€.
Els enviaments a les Illes Balears tindran un cost de 9,95€ i arribaran en 72 hores.
En cas de falta d’estoc l’enviament es pot demorar temporalment.
No ens fem responsables d’una mala praxis o errors en l’enviament per part de l’agència de transports.

Política de devolucions

S’acceptaran devolucions en cas que el producte i/o el seu embalatge arribi en mal estat, tenint el comprador fins a 3 dies per posar-se en contacte amb nosaltres. Hi haurà opció a retornar el producte fins a 14 dies després de la compra.

Protecció de dades

A més, assegurem l’absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides a la web, i per això hem adoptat mesures de seguretat per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, i garantir així la seva integritat i seguretat, sobre la base del Reglament General Europeu de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) de data 27 d’Abril del 2016.

Send this to a friend