Enviaments 48/72h | Pagament segur

Urnes del Referèndum

Urnes del Referèndum | Rèplica Mini Urna del Referèndum

El passat 1 d’Octubre de 2017 a Catalunya vàrem treure les Urnes del Referèndum per celebrar el Referèndum d’autodeterminació i decidir el futur del nostre país. Fou una data que els catalans mai oblidarem, tant pels bons moments, com pels dolents…

Mòbils, ràdios, internet…entre tots vàrem gestionar units la duresa i la repressió i vàrem demostrar ésser un poble fort, que mai s’ha rendit ni es rendirà! Junts vàrem aconseguir que més de dos milions de catalanes i catalans votessin “amb llibertat” una de les decisions polítiques més importants fins al moment, la independència de Catalunya.

Des d’Urnes del Referèndum, hem volgut mantenir viva aquesta memòria i posem a la vostra disposició qualsevol element relacionat amb el referèndum i les Urnes del Referèndum, des del nostre punt de vista, son una rèplica en miniatura molt significativa i aconseguida, que de veure-la cada dia, ens ha de fer sentir orgullosos del que vàrem aconseguir com a poble i que si ens mantenim junts, ningú ens podrà aturar!

Filters

S'estan mostrant 5 resultats

Send this to a friend