Samarreta KMS PER LA LLIBERTAT

10,00

Fora d'estoc

Samarreta KMS PER LA LLIBERTAT

10,00

La samarreta KMS PER LA LLIBERTAT és un important repte esportiu; solidari, paritari i reivindicatiu. Consisteix en recórrer a peu, rellevant-nos cada 10 quilòmetres, una distància lleugerament superior a 700 quilòmetres que pretén arribar fins als centres penitenciaris on es troben reclusos els nostres presos polítics.

L’objectiu és acompanyar-los, estar al seu costat, donar suport  i mostrar el nostre desig de llibertat, enfront de l’actual situació que estem vivint a Catalunya i demanar i exigir democràcia, justícia i diàleg.

Per aconseguir-ho, el grup de treball Correm per la democràcia ha pensat en la venda de samarretes que podeu comprar a Urnes del Referèndum i al projecte totSuma, que permetrà apadrinar cada Km del recorregut.

Tots els beneficis de la venda d’aquestes samarretes serveixen per finançar el projecte “KMS PER LA LLIBERTAT”, una iniciativa que té com a objectiu, transmetre el nostre suport incondicional a totes aquelles persones que,  injustament, s’han vist privades de llibertat per defensar de forma pacífica les seves idees.

Neteja
SKU: 015 Categories: ,

Descripció

Urnes del Referèndum | Samarreta Kms per la llibertat

Samarreta kms per la llibertat dels presos polítics

La samarreta kms per la llibertat es tracta d’un repte esportiu solidari amb l’actual situació viscuda a Catalunya on hi ha presos i exiliats polítics per defensar les seves idees de llibertat. Consisteix en recórrer a peu una mica més de 700km (distància entre Catalunya i els centres penitenciaris on es troben els presos polítics catalans) en trams de 10 quilòmetres en 10 quilòmetres fins a acumular la distància, per reclamar justícia, diàleg i sobretot DEMOCRÀCIA!

Les samarretes kms per la llibertat les podràs aconseguir i comprar a Urnes del Referèndum i al lloc web projecte totSuma, que apadrinarà cada quilòmetre recorregut.

Tots els beneficis derivats de la venda d’aquestes samarretes, finançaran el projecte “Kms per la llibertat” i ajudarà a transmetre el suport incondicional cap a tots els presos i exiliats polítics catalans, que han vist com perdien la seva llibertat per defensar pacíficament les seves idees!

 

Informació addicional

Talla

16, S, M, L, XL, XXL