Llibre Dies que duraran anys

22,95

Out of Stock

Llibre Dies que duraran anys

22,95

El Llibre Dies que duraran anys, mostra els fets que varen passar el passat 1 d’octubre de 2017 durant la celebració del Referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Inclou imatges icòniques y una gran selecció de fotografies inèdites de Jordi Borràs i una mostra de les instantànies de Sergi Alcázar, Oriol Calavera, Ramón Costa, Sira Escalans, Ramon Ferrandis, Albert Garcia, Santi Iglesias, Miriam Lázaro, Carles Placino i Carles Ribas. Imatges acompanyades de textos d’Anna Ballbona, Jenn Díaz, Matina Espasa, Natza Farré, Albert Forns, Raül Garrigasait, Jordi Lara, Adrià Pujol, Gemma Ruiz i Joan Todó; que mantindran viva la memòria col·lectiva dels fets y reforçaran la dignitat i el sentiment del poble català!

Out of Stock

Descripció

Llibre Dies que duraran anys | Llibre Jordi Borràs ISBN 9788416915446 – Urnes del Referèndum

Llibre del referèndum

El llibre Dies que duraran anys recull una gran col·lecció de fotografies inèdites i textos de tots els fets que el poble català va sofrir per poder votar durant el referèndum d’autodeterminació.

Es un llibre de tapa dura de 208 págines que té unes mides 230cm d’ample per 240cm de llarg. Pesa 250g. ISBN 9788416915446. Amb imatges de Jordi Borràs Sergi Alcázar, Oriol Clavera, Ramón Costa, Sira Esclasans, Ramon Ferrandis, Albert Garcia, Santi Iglesias, Miriam Lázaro, Carles Palacio i Carles Ribas; i textos d’Anna Ballbona, Jenn Díaz, Marina Espasa, Natza Farré, Albert Forns, Raül Garrigasait,Jordi Lara, Adrià Pujol, Gemma Ruiz i Joan Todó.

Informació addicional

ISBN

9788416915446