Pin Llaç lila

2,50

Pin Llaç lila

2,50

El llaç lila solidari mostra el rebuig de les persones enfront la desigualtat entre homes i dones, violència masclista o violència de gènere. Tot i que cada dia hauria de ser-ho, aquest 8 de Març (dia de la dona) fem soroll i tenyim les nostres ciutats i pobles de lila. Comprar llaç lila solidari contra la violència masclista a Urnes del Referèndum!

Categories: , Etiquetes: , , ,

Descripció

Urnes del Referèndum | Llaç lila solidari contra la desigualtat i la violència masclista

El llaç lila és una mostra solidaria amb les dones i la desigualtat que sofreixen i han sofert al llarg dels anys. Hem de tenir en compte que el proper dia 8 de març és el dia de la dona i més que mai, hem de tenyir totes les nostres ciutats i pobles de lila.

A Urnes del Referèndum posem a la vostra disposició el llaç lila solidari! Intentem que el proper 8 de març tot es tenyeixi de color lila. Aconseguim mostrar la nostra solidaritat amb les dones del nostre entorn!

Donem suport a les dones i lluitem contra les desigualtats, la violència masclista o violència de gènere. Unim-nos tots contra la violència que sofreixen les nostres mares, parelles, filles, àvies, germanes o tietes!

Totes les compres d’Urnes del Referèndum són solidàries, contribuim amb la Caixa de Solidaritat!